Zimsko održavanje prilaza i staza

Čišćenje snega i leda sa prilaznih puteva, staza i ispred ulaza svih vrsta objekata, a po obavljenom poslu i u zavisnosti od intenziteta padavina i temperature, posipamo so i rizlu. Dinamika izlazaka zimske službe ZaZoo doo dogovara se sa klijentom.

Čišćenje snega i leda sa staza i prilaza najkasnije do 7:30h ujutru!!!

Za ovu vrstu usluge možete nas angažovati po potrebi

Cena po satu je već od 1600din.

POZOVITE

063 380 580

Takođe možete zatražiti ponudu za čišćenje snega i leda za celu sezonu.

Nakon uklanjanja snega i leda od strane zimske službe ZaZoo, vaši parkinzi i staze će biti bezbedni za korišćenje. Naše ekipe zimske službe za uklanjanje snega i leda ne prestaju da čiste dok ne vide asfalt, nikad ne ostavljajući nebezbedne površine za sobom.

ZaZoo doo pruža sve usluge uklanjanja snega, od raščišćavanja snega i odmrzavanja stepeništa, trotoara, prilaznih puteva do staza i parkinga. Naš brz odgovor i kvalitetna usluga nikada vas neće izneveriti. Kada sneg počne da pada zimska služba je spremna i u pripravnosti je sve do kraja zimske sezone.

Čišćenje snega i leda sa prilaza i ispred ulaza - Zimska služba ZaZoo doo Beograd

Ekipe zimske službe ZaZoo doo su obučene i iskusne u svim aktivnostima uklanjanja snega i leda bez obzira na vreme i objekat. Usluge čišćenja snega i leda pružamo bolnicama, prodajnim centrima, tržnim centrima, skladištima, industrijskim centrima i fizičkim licima.

Angažovanjem zimske službe ZaZoo doo, ne samo da rešavate sve probleme oko uklanjanja snega i leda, već uz to možete dogovoriti i najbolje uslove plaćanja. Pozovite ZaZoo doo i dogovorite najbolju ponudu.

ZaZoo doo zimska služba uklanja sneg i led na svim površinama na području Beograda i okoline i dolazi na poziv u najkraćem mogućem roku.


USLUGE