Usluge održavanja i čišćenja

Profesionalno održavanje poslovnih i stambenih objekata je posao koji čini život lakšim.

Dugogodišnje iskustvo u održavanju poslovnog i stambenog prostora, firmi ZaZoo doo daje mogućnost da ispuni sve zahteve klijenata i posao održavanja i čišćenja poslovnih i stambenih objekata uradi na kvalitetan i profesionalan način.

U postizanju najvišeg kvaliteta usluga održavanja i čišćenja poslovnih i stambenih objekata, ZaZoo doo se oslanja na znanja i iskustva stečena u proteklih 11 godina poslovanja. Kao naslednica firme Eco Clean Team, ZaZoo se u kontinuitetu bavi profesionalnim čišćenjem još od 2006 godine.

Za održavanje i čišćenje poslovnih i stambenih objekata ZaZoo koristi savremene mašine i sredstva za čišćenje. Osoblje ZaZoo doo odlično poznaje posao odrzavanja prostora i shodno tome ga obavlja predano i kvalitetno, kako bi higijena u poslovnom i stambenom prostoru zadovoljila najviše standarde.

U okviru opreme za održavanje i čišćenje prostora, ZaZoo ima i opremu za mašinsko i ručno pranje svih vrsta staklenih, mekih i tvrdih podloga: mermera, keramickih pločica, vinila, tepiha-itisona sa mogućnošću pranja i sušenja na licu mesta.

Održavanje i čišćenje se može izvesti kroz šest osnovnih vrsta usluga:

  1. Održavanje poslovnog i kancelarijskog prostora

  2. Čišćenje nakon građevinskih radova

  3. Čišćenje zgrada i neposredne okoline zgrada

  4. Čišćenje stanova

  5. Čišćenje tepiha, mebl nameštaja i auto sedišta

  6. Zimsko održavanje prilaznih puteva i staza ka zgradama

 

Čist, svež izgled poslovnog prostora je privlačniji, i pomaže u zadržavanju starih i povećanju broja novih klijenata. Zgrade i poslovni prostori koji su očišćeni i sređeni tako da blistaju, pokazuju klijentima zabrinutost za detalje kompanije koju posećuju, što je čini atraktivnijom za potencijalne klijente.

Svaki detalj je bitan!!!

Proverite da li i vaš poslovni prostor blista u očima klijenata i pozovite nas!!!

Bez obzira da li ste već vlasnik ili tek pokrećete biznis ili radnju Beogradu i okolini, usluge profesionalnog čišćenja i održavanja mogu pomoći da poslovni izgled i higijenu poslovnog prostora podignete na viši nivo. Usluge čišćenja i održavanja ZaZoo doo uspešno pruža mnogim pravnim i fizičkim licima u Beogradu već dugi niz godina. U pogledu iskustva u profesionalnom čišćenju i održavanju poslovnog i stambenog prostora sa sigurnošću možemo reći da će radnici ZaZoo doo ispuniti sve zahteve klijenata po pristupačnoj ceni, efikasno i kvalitetno.
ZaZoo doo zapošljava samo iskusne radnike u oblasti održavanja i čišćenja. Od radnika našeg preduzeća možete očekivati samo najbolju uslugu, predanost i profesionali pristup.


USLUGE