O nama

Preduzeće za održavanje i čišćenje ZaZoo DOO je firma sa dugogodišnjim iskustvom u održavanju poslovnog i stambenog prostora.

Posedujemo kompletnu profesionalnu opremu i specijalizovano osoblje, koje pruža usluge mašinskog i ručnog pranja svih vrsta podova: mermera, keramičkih pločica, vinila, tepiha i itisona, kao i održavanje svih drugih vrsta staklenih, mekih i tvrdih podloga. Po potrebi, na licu mesta vršimo mašinsko pranje i sušenje mekih podova (tepiha-itisona), kao i pranje mebliranog nameštaja i sedišta automobila.

Takođe nudimo usluge kompletnog čišćenja objekata nakon građevinskih radova, koje podrazumevaju uklanjanje ostataka farbe, kreča i ostalih nečistoća.

Usluge čišćenja i održavanja se mogu podeliti na:

  • Usluge održavanja na dnevnom nivou
  • Povremene usluge održavanja

 

   

   

Angažovanjem ZaZoo doo za profesionalno čišćenje i održavanje obezbedićete uvek svež i uredan poslovni i stambeni prostor.

Za Zoo čišćenje i održavanje posluje po "JUST-IN-TIME" principu, sto znaci da se vreme od prijema zahteva za održavanje do okončanja usluge maksimalno skraćuje upotrebom najsavremenijih aparata visokih performansi i angazovanja stručnog radnog osoblja uz najkvalitetnija ekološka sredstva.

Nalog za održavanje poslovno-stambenog prostora se može poslati putem sajta koristeći formu na kontakt stranici ili poštom na adresu Bulevar Mihaila Pupina 93, 11070 Novi Beograd. Po prijemu naloga naše osoblje će vas kontaktirati direktno, kako bi se organizovala terenska poseta objektu. U zavisnosti od obima posla čišćenja i održavanja i lokacije, udogovoru sa Vama razmatramo datum i trajanje radova, vrstu i cenu usluga i saljemo vam ponudu na mail ili poštom.

Po završetku radova čišćenja i održavanja, šaljemo Vam račun za pružene usluge. Rok plaćanja za generalna čišćenja je 15 dana od dana započinjanja radova, a za tekuće održavanje plaćanje je jednom mesečno, odnosno na svakih 30 dana.

Za generalna čišćenja kao i čišćenja nakon građevinskih radova čija je vrednost veća od 100000 dinara, moguće je plaćanje u dve rate: prvih 50% se plaća odmah po početku radova, a drugih 50% najkasnije 30 dana po zavrsetku radova.


USLUGE