Čišćenje tepiha, mebla i auto sedišta

Čišćenje tepiha, mebliranog nameštaja i autosedišta se može vršiti na licu mesta.

Cena po metru kvadratnom se kreće već od 179din.

Minimalna kvadratura koju čistimo na terenu je 20m2.

Na kvadrature veće od  100m2 možete ostvariti ekstra popust na osnovnu cenu.

Dubinsko čišćenje tepiha

Dubinsko čišćenje tepihaIz iskustva znamo da je svaka situacija čišćenja tepiha jedinstvena. Zato počinjemo kompletnom analizom vašeg tepiha, ukazujući na teško-zaprljane ili visoko-zaprljane površine. Nakon procene zaprljanosti, stručna ekipa ZaZoo doo za čišćenje tepiha koristiti visoko-efikasne metode ekstrakcije prljavštine mašinom i sredstvima za dubinsko čišćenje. Čišćenje tepiha se u većini slučajeva može raditi na licu mesta, ali je u nekim slučajevima preporučljivo da se tepih čisti u specijalizovanoj prostoriji.

Dubinsko čišćenje mebliranog nameštaja

Dubinsko čišćenje mebliranog nameštajaPrepustite čišćenje mebliranog nameštaja stručnom osoblju ZaZoo doo koje će očistiti i osvežiti meblirani nameštaj u stanu ili kancelariji brzo i kvalitetno. Kada proces čišćenja bude završen, vaš meblirani nameštaj će brzo biti suv, tako da je spreman za korišćenje u najkraćem mogućem roku.

Sredstva koja koristimo za čišćenje mebliranog nameštaja su dovoljno jaka za čišćenje i najdubljih nečistoća, ali i dovoljno nežna da ne oštete nameštaj i budu bezbedna za celu porodicu.

Dubinsko čišćenje autosedišta

Dubinsko čišćenje autosedištaAuto sedišta mogu biti veliki sakupljači prljavštine i prašine, a podložna su i lakom flekanju. Prepustite čišćenje auto sedišta stručnom osoblju ZaZoo doo koje će ih ostaviti bez mrlja, sveža i mirisna.

Dubinsko čišćenje auto sedišta počinje usisavanjem krupne prljavštine i prašine, a nakon toga četkanjem radi otklanjanja ostataka koje usisivač nije mogao pokupiti. Potom se nanosi sredstvo za uklanjanje prljavštine i fleka i utrljava četkom. Posle isteka vremena koje je sredstvu potrebno da neutrališe prljavštinu i fleke koristi se usisivač koji mešavinu sredstva za čišćenje i prljavštine izvlači iz dubine materijala.

Sušenje autosedišta može biti prirodno, a može se i ubrzati korišćenjem mašina za sušenje. Pomenuti proces i način dubinskog čišćenja auto sedišta se odnosi na meblirana sedišta, dok se čišćenje auto sedišta presvučenih kožom radi drugačije.

Cene čišćenja mebliranog nameštaja i autosedišta

Pranje stolice

250-400din

Pranje manjih jastuka

već od 100din

Pranje jastuka

već od 200din

Pranje fotelje

550-700din

Pranje dvoseda

1000-1350din

Pranje troseda

1600-2100din

Pranje ugaone garniture

2300-2800din

Dubinsko čišćenje auto sedišta

već od 4500 din


USLUGE