Čišćenje nakon građevinskih radova

Čišćenje nakon građevinskih radova je neizbežan posao, nimalo lak i nimalo jednostavan. U zavisnosti od vrste i obima građevinskih radova, posao čišćenja , kako poslovnog, tako i stambenog prostora nakon građevinskih radova gradnje ili renovacije može zahtevati veći ili manj broj ljudi i specifičnu opremu.

Cena čišćenja nakon građevinskih radova

Budući da čišćenje nakon građevinskih radova može biti specifično i drugačije u različitim slučajevima, cena usluge čišćenja posle izvođenja građevinskih radova se formira po izlasku na teren. Na osnovu stepena zaprljanosti mesta na kome su vršeni građevinski radovi, količine otpada za odnošenje i sl., vrši se i procena vrste opreme i tehnike, kao i broja osoblja  potrebnog za kompletno čišćenje u datom roku. Cena usluge čišćenja nakon građevinskih radova se formira na osnovu procene i dogovora sa klijentom, odnosno naručiocem usluge čišćenja posle građeviskih radova na izgradnji, rušenju ili renovaciji.

Trajanje čišćenja nakon građevinskih radova

Rokovi za izvršenje usluge čišćenja nakon građevinskih radova se takođe određuju na osnovu procene . Zazoo doo će se svakako potruditi da rokovi čišćenja budu što kraći, ali u situacijama gde postoji velika količina građevinskog otpada za iznošenje ili gde su izvršeni obimni građevinski radovi, usluga sigurno ne može biti izvršena u jednom danu.

Čišćenje posle građevinskih radova - Profesionalno čišćenje i održavanje Zazoo Beograd

Čišćenje nakon gradjevinskih radova podrazumeva:

  • Uklanjanje folija od krečenja

  • Iznošenje smeća  i kabastog otpada (delovi nameštaja i stolarije, šut i sl.)

  • Čišćenje prašine sa  svih površina

  • Otklanjanje mrlja sa stolarije i  podnih površina

  • Pranje staklenih površina - prozora

  • Kompletno sređivanje  i čišćenje nameštaja

  • Usisavanje, brisanje i pranje podova - ručno i mašinski

  • Čišćenje i dezinfekcija kuhinja, kupatila i toaleta

  • Glancanje i poliranje podnih obloga: parketa, mermera i pločica

  • Kompletno osvežavanje prostora

Sve pomenute radnje u okviru čišćenja nakon građevinskih radova se, u zavisnosti od vrste građevinskih radova, mogu izvoditi u fazama:

Prva faza čišćenja nakon građevinskih radova podrazumeva grubo čišćenje, odnosno uklanjanje i odnošenje kabastog otpada, delova stolarije, šuta, delova ili celih komada odbačenog nameštaja.

Druga faza čišćenja nakon građevinskih radova obuhvata uklanjanje preostalog nameštaja, uklanjanje zaštitinih folija i sl., radi pripreme za generalno čišćenje površina.

Treća i poslednja faza čišćenja posle građevinskih radova predstavlja detaljno čišćenje i sređivanje svih površina za koje je usluga zatražena. Pojedinačne usluge su navedene kao lista usluga na vrhu stranice (na usluge...)


USLUGE